Gravel ved Rebild

Oplevelser og læring i Rebild

Photo: DGI Midtjylland

Dette er summary

Velkommen til Rebild og Rold skov, et naturskønt område, der byder på enestående muligheder for lærerige og mindeværdige studie- og lejrskoleoplevelser. I Rebild-området findes muligheder for at kombinere den storslåede danske natur med dybe historiske rødder og kulturel rigdom, hvilket gør området til en ideel destination for skoleklasser og studerende, der ønsker at fordybe sig i både natur, kultur og historie.

I centrum af Rebild Bakker ligger Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer og den tidligere så hemmelige bunker REGAN Vest. Disse attraktioner tilbyder ikke kun en dybdegående forståelse af Danmarks natur-, kultur- og koldkrigshistorie, men de er også centrale elementer i vores studie- og lejrskolepakker. Rebildcentret, med sin rige samling af udstillinger, fortæller områdets historie og dets betydning gennem tiderne, mens REGAN Vest tilbyder dilemmaspil og et sjælden indblik i livet under den kolde krig med fokus på Danmarks forsvarsstrategier og det daglige liv under den truende atomkrig.

Vores pakkeløsninger kan vare fra et par dage og op til to uger, uden at der løbes tør for oplevelsesmuligheder – og det inden for cykelafstand vel at mærke.  Det er muligt at ankomme og transportere sig i bus mellem de enkelte aktiviteter, men det er slet ikke nødvendigt. Dette da der er togstation og cykeludlejning i Skørping få kilometer fra Rebild. Således kan hele rejsen blive både sund og klimavenlig. På cykel gennem de bløde bakker i Rebild og den dybe Rold Skov, der skjuler REGAN Vest, bliver sanserne stimuleret, mens man nærmer sig den næste aktivitet…

Gennem vores nøje udvalgte aktiviteter, der spænder fra kanoture på de maleriske åer til interaktive læringsoplevelser i Rebildcentret, REGAN Vest og naturskole Skillingbro, tilbyder vi skoleklasser en holistisk tilgang til læring.

Så kort og godt - Lad os hjælpe med at planlægge en uforglemmelig tur for jeres elever/studerende. Vi har på de følgende sider anskueliggjort de forskelle muligheder for at stykke turen sammen og opsat priser på overnatning, forplejning og transport. Så er det nemt at vælge en skræddersyet løsning.

List
Map

Rebild Bakker
Photo: RebildPorten

Dette er bare en test